Ostensibly Nourishing Compassion - Flying Saucer Part 2

Hitta en ny favorit

Alla har vi olika hobbys och olika saker som man kan göra och som man tycker om att göra. Det är ju roligt att man kan hitta en sak som man kan göra som blir ens favorit och som man verkligen tycker är kul och som man vill göra så ofta som möjligt. Ja man kan ju hitta en sån favorit som man tycker om att göra varje dag man har en ledig stund och tycker att det är kul. Ja det finns ju mycket som man kan göra och som man kan tycka är roligt att göra. Många tycker ju  om att spela bowling och det kan man ju förstå för det är ju kul och det är ju något som man kan göra med så många andra.

Hitta sin grej

Ja det gäller att hitta sin grej som man tycker passar en och som man vill göra ofta och länge, något som man mår bra av att göra och som ger en energi att göra allt annat som man måste göra i livet som att jobba och stå i. Gillar man bowling så kan an ju hitta en bowlinghall i stockholm som man kan gå till och som man kan ha roligt.
Ja eller så hittar man något annat som man tycker är kul och så går man dit som man kan göra. Ja man vill ju gärna att det ska bli något som är roligt och som man kan göra och som inte kostar så mycket. Man vill ju ha något som man kan göra ofta så att man inte blir helt ruinerad och då kan ju bowling vara en bra sak som man kan göra är för det är ju inte så dyrt så det är något som man kan göra ofta och ändå ha råd med annat så det är ju bra.