Ostensibly Nourishing Compassion - Flying Saucer Part 2

Bra att dom passar

Det är bra att man har arbetskläder som passar och som är bra får en när man arbetar. På så sätt kan man göra ett bra jobba och utfara det på bästa sätt.
Det är så skönt att ha kläder som passar en bra som göra att man gör sitt jobba bättra än om man inte hade haft bra kläder att ta på sig på morgonen.
Ja det finns så mycket som man kan välja på att vissa som inte har uniform eller några speciella kläder på jobbet har själva bestämt sig för att ha en viss " uniform" på sig på jobbet bara föra att underlätta på morgonen.

Slippa stressa över kläder

Ja jag tror att många skulle vilja slippa stressa över vilka kläder dom ska sätta på sig på morgonen. Ja det är ju så skönt att veta vad man ska sätta på sig så slipper man tänka på det när man stiger upp på morgonen. Det är skönt att kunna slippa det och bara veta vad man ska sätta på sig på en gång. Då är det ju lite skönt att ha vissa arbetskläder så att man vet vad man ska sätta på sig och hur man ska göra. Ja det gör att man spar en hel del tid och man vet på så sätt vad man ska ha på sig och vad man ska göra.
Då kanske man till och med kan sova lite längre på morgonen för det tar ju inte så mycket tid då att bestämma vad man ska ha på sig.
Bra att det finns bra med alternativ såklart men ibland så kan det ta lite mer tid om man har många saker att välja på.
Bra att kunna se till att man har det fixat sen tidigare. Det är nog ra för skolbarn att göra samma, lägga fram kläderna dagen innan.